Дослідження системи знижок у керуванні запасами ТОВ «ТЛК-Харків-Авто» - Охріменко, Олексій Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі було розглянуто заході які спрямовані на підвищення ефективності функціонування системи управління запасами. Розроблена модель визначення оптимального розміру замовлення з урахуванням оптової та диференціальної знижки з орієнтацією на підвищення ефективності функціонування даного підприємства.
Keywords: авс-аналіз; xyz-аналіз; витрати; запаси; знижка