Аналіз підходів виявлення аномальної поведінки людини в реальному часі у відеопослідовності - Фастовець, В. І.; Радівілова, Т. А. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Проведений огляд систем моніторингу поведінки людей в відеоряді камер відеоспостереження. Досліджено склад сучасних систем відеоспостереження та наведені приклади використання таких систем. Проведено аналіз існуючих систем комп’ютерного зору.
Keywords: нтелектуальні камери відеоспостереження; Системи аналізу відеоконтенту; сегментації зображень; 656.051