Підвищення ефективності функціонування логістичної системи ТОВ "ВІТАЛФУД". Частина 1. Удосконалення системи забезпечення виробництва - Мельник, Ольга Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі проаналізовано стан системи, особливості управління запасами у системі забезпечення виробництва. Представлено методику проведення аналізу запасів сировини для забезпечення виробництва готової продукції. Проведена класифікація виробничих запасів за групами АВС-XYZ-аналізу. Розроблені рекомендації для встановлених груп виробничої сировини ТОВ "ВІТАЛФУД". Визначені параметри управління запасами для встановлених груп сировини.
Keywords: логістична система; виробництво; запаси; виробничі запаси; сировина; система управління запасами; АВС-аналіз; XYZ-аналіз