Задача моделювання системи виготовлення багатокомпонентної сумiшi - Плугіна, Т. В.; Єфименко, О. В.; Руденко, Н. В.; Pluhina, T.; Yefymenko, O.; Rudenko, N.; Плугина, Т. В.; Ефименко, А. В.; Руденко, Н. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Розглянуто завдання підвищення ефективності функціонування системи виготовлення ба-гатокомпонентної суміші за рахунок моделювання системи управління. Проаналізовано структурні схеми автономного управління багатокомпонентним дозуванням. Обґрунтовано середовище моделювання. Запропоновано алгоритм формування сигналів управління дозаторами, розроблено програму в середовищі Arduino та схема моделювання у Proteus.
The task of modeling a multicomponent mixture preparation system
Задача моделирования системы приготовления многокомпонентной смеси
Keywords: ефективність; моделювання; багатокомпонентне дозування; структура; елементна база; блок управління; алгоритм; програма; оптимізація; модель; efficiency; modeling; multicomponent dosing; structure; element base; control unit; algorithm; program; optimization; model; эффективность; моделирование; многокомпонентное дозирование; структура; элементная база; блок управления; алгоритм; программа; оптимизация; модель; 681.5.017; 10.30977/BUL.2219-5548.2020.90.0.13