Удосконалення організації дорожнього руху в центральній частині салтівського району м. Харкова - Мамедов, Раміль (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – вулично-дорожня мережа центральної частини Салтівського району м. Харкова та транспортні потоки на ній. Мета – вдосконалення транспортної системи центральної частини Салтівського району, зменшення кількості ДТП та зменшення транспортних затримок. Метод дослідження – аналітичний. Отримані результати – запропоновано заходи з реконструкції дорожньої мережі, які мають зменшити затримки транспортних засобів та кількість ДТП. Рекомендації з впровадження – розроблені заходи можуть підвищити ефективність функціонування транспортної мережі центральної частини Салтівського району м. Харкова.
Keywords: вулично-дорожня мережа; транспортний потік; світлофорне регулювання; ефективність дорожнього руху