Розробка конструкції силової установки електроцикла на базі мотоцикла ajs regal-raptor eos 350 - Шеремет, А. В.; Sheremet, A. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2017)
В роботі розроблений один з варіантів вирішення проблеми підвищення економічності і екологічної безпеки шляхом переобладнання базового мотоцикла з ДВЗ в електроцикл. Проведені дослідження тягово-швидкісних характеристик конверсійного електроцикла, проведений аналіз та обґрунтований вибір елементів системи тягового електроприводу, розроблений варіант схеми розміщення її основних елементів.
Розробка конструкції силової установки електроцикла на базі мотоцикла ajs regal-raptor eos 350
The design of the power plant electric motorcycle on the basis of motorcycle ajs regal-raptor eos 350
Keywords: електроцикл; електропривод; інвертор; тяговий акумулятор; електродвигун; мотор-колесо; электроцикл; электропривод; инвертор; тяговый аккумулятор; электродвигатель; мотор-колесо; electrocycle; electric; inverter; traction battery; electric motor; motor wheel; 629.341