Оцінка впровадження каналізованого руху на ділянках вулично-дорожньої мережі - Ковальов, Віталій Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета дослідження – дослідження впливу організації каналізованого руху на показники ефективності функціонування ТМ. Об’єкт дослідження – процес руху транспорту і пішоходів по ділянці ВДМ. Результати дипломної роботи бакалавра. Створена імітаційна модель досліджувального перехрестя для оцінки впровадження каналізованого руху на ділянках вулично-дорожньої мережі. Рекомендації з впровадження: розробки можуть бути використані при реконструкції досліджувального прехрестя.
Keywords: транспортний потік; транспортні засоби; організація дорожнього руху; транспортна мережа; світлофорне регулювання