Топографічна зйомка північно-східної частини смт Кочеток Чугуївського району Харківської області - Брумм, Дмитро Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У ході виконання кваліфікаційної роботи було розглянуто топографічну зйомку північно-східної частини смт Кочеток Чугуївського району Харківської області. Кваліфікаційна робота складається зі вступу, чотирьох розділів, висновку, переліку посилань і додатку. В першому розділі розглянута характеристика району інженерно-геодезичних вишукувань. У другому розділі розглянуті нормативні документи. У третьому розділі розглянута і частково виконана топографічна зйомка північно-східної частини смт Кочеток. У четвертому розділі оброблено результати зйомки і зроблено висновки.
Keywords: інженерно-геодезичні вишукування; електронний тахеометр; ГНСС-приймач; УСК-2000; цифрова модель місцевості; топографічний план