Вимірювальний комплекс деформацій елементів каркасу кузова автобуса в експлуатаційних умовах - Рубан, Дмитро Петрович; Рубан, Дмитрий Петрович; Ruban, Dmytro Petrowich (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Розроблено прилад для вимірювання деформації елементів каркасу кузова автобуса за допомогою зміни деформаційного опору. Прилад - недорогий, доступний, завадостійкий з високою швидкодією. В комплексі з діагностичним обладнанням автобусів на агрегатній базі IIsuzu та сучасною комп’ютерною технікою відкривається можливість проведення високоточних досліджень
Измерительный комплекс деформаций элементов каркаса кузова автобуса в эксплуатационных условиях
Measuring complex of deformation of a bus body frame elements in operating conditions
Keywords: автобус; елементи каркасу кузова; напруження; деформація; тензометр; тензорезистор; элементы каркаса кузова; напряжения; деформация; bus; elements of the body frame; stress; deformation; strain gauge; strain gauge resistor; 629.113; 10.30977/VEIT.2020.17.0.27