Вплив структури та фазового складу на зносостійкість економнолегованих мета-стабільних і вториннотвердних сталей системи Cr-Mn-Ti - Багров, В. А.; Bagrov, Valery Anatolevich (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Розглянуті питання впливу зношення на утворення «білої смуги» в метастабільних аустенітних, мартенситно-аустенітних та вториннотвердних сталях системи Cr-Mn-Ti, які додатково леговані Mo, B, V. Проведені дослідження підтверджують можливість утворення «білої смуги» як в сплавах, що мають високу концентрацію елементів – аустенізаторів, так і в процесі легу-вання карбідоутворювальними елементами (V, Мo).
Keywords: порошковий дріт; сталь; наплавлення, карбіди; зносостійкість; структура; flux-cored wire; steel; surfacing; carbides; wear resistance; structure; 621.791; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.94.0.136