Метод геоiнформацiйного забезпечення кiлькiсного облiку земель - Пiлiчева, М. О.; Пиличева, М. О.; Pilicheva, M. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
У зв’язку з переходом України до нових форм адміністративної звітності з кількісного обліку земель виникає потреба в дослідженні процесу формування таких форм. У статті досліджено метод геоінформаційного забезпечення кількісного обліку земель на базовому рівні, що містить перенесення даних зі старих форм статистичної звітності до нових та їх доповнення даними з матеріалів інвентаризації земель, для автоматизації яких запропоновано використання можливостей геоінформаційних технологій.
Метод геоинформационного обеспечения количественного учета земель
Method of geoinformation support of quantitative land accounting
Keywords: кількісний облік земель; форма адміністративної звітності; геоінформаційна система; база геопросторових даних; клас просторового об’єкта; количественный учет земель; форма административной отчетности; геоинформационная система; база геопространственных данных; класс пространственного объекта; quantitative land accounting; administrative reporting form; geoinformation system; geospatial database, spatial object class; 528.4:332.64; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.86.2.40