Метод оцінки ефективності роботи операторів екскаваторів із використанням нечітких множин - Древаль, Ігор Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Проведено аналіз критеріїв ефективності роботи операторів екскаваторів; проведено аналіз методів прийняття рішень для розв’язання поставленої задачі; розроблено метод оцінки ефективності роботи операторів екскаваторів із використанням нечітких множин; наведено приклад використання розробленого методу.
Keywords: алгоритм Мамдані; ефективність роботи; екскаватор; нечіткий множини; функція приналежності