ОБҐРУНТУВАННЯ МОЖЛИВОСТІ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПОЖЕЖНИХ ПІДРОЗДІЛІВ АВТОНОМНИМ ДЖЕРЕЛОМ ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ - Васильєв, С. В.; Васильев, С. В.; Vasilyev, S. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Розглянуто можливість забезпечення оперативних підрозділів джерелом електричної енергії з найменшими експлуатаційними витратами.
ОБОСНОВАНИЕ ВОЗМОЖНОСТИ ОБЕСПЕЧЕНИЯ ПОЖАРНЫХ ПОДРАЗДЕЛЕНИЙ АВТОНОМНЫМ ИСТОЧНИКОМ ЭЛЕКТРИЧЕСКОЙ ЭНЕРГИИ
JUSTIFICATION OPTIONS FOR FIRE ВRIGADES SUPPLY BY AUTONOMOUS SOURCE OF ELECTRIC ENERGY
Keywords: пожежний автомобіль; джерело електричної енергії; генератор; батарея Пельтьє; аварійно-рятувальний автомобіль; пожарный автомобиль; источник электроэнергии; батарея Пельтье; аварийно-спасательный автомобиль; fire truck; source of electricity; generator; Peltier battery; rescue car; 608.2, 662.994, 621.43.068.1