Методичнi вказiвки до контрольної роботи з дисциплiни "Дiагностика електрообладнання АТЗ" : для студентiв заочної форми навчання за спецiальнiстю 141 - Бороденко, Ю. М. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Навчальна дисципліна «Діагностика електрообладнання АТЗ» відноситься до групи професійно - орієнтованих дисциплін. Галузь знань 14 «Електрична інженерія». Спеціальність 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр», спеціалізація «Електричні системи і комплекси ТЗ». Предметом навчальної дисципліни є педагогічно адаптована система понять про засоби і методи аналізу стану технічних систем взагалі та зокрема діагностування електрообладнання АТЗ до складу якого входять електромеханічні прилади та пристрої. Основним завданням навчальної дисципліни є формування у студентів сукупності знань, вмінь та уявлень про методи та засоби діагностування електричних систем АТЗ.
Keywords: діагностування; електричні системи; АТЗ; електромеханічні прилади; електромеханічні пристрої