Конкурентоспроможність логістичних підприємств в умовах діджитал середовища та BANI світу - Цюра, Евгенія Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У кваліфікаційній роботі досліджено питання, що стосуються змін в управлінні конкурентоспроможністю підприємства ТОВ «Нова Пошта», в умовах BANI світу та діджитал середовища. Проаналізовано фактори, які впливають на конкурентоспроможність та розвиток міжнародного маркетингу логістичного підприємства. Для підвищення конкурентоспроможності логістичного підприємства «ТОВ Нова Пошта» в умовах BANI світу та діджитал середовища запропоновано методичний підхід до застосування міжнародного маркетингу. Остання включає не співпрацю з зарубіжними логістичними компаніями та застосування цифрових технологій.
Keywords: конкурентоспроможність; цифрове суспільство; діджитал середовище; логістика; bani