Вдосконалення стратегії управління персоналом підприємства - Недобор, Антон Станіславович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі узагальнено теоретичні уявлення про сутність понять «персонал», «кадри», «стратегія», «управління персоналом» і розглянуто теоретичні положення стратегічного управління персоналом організації; представлено організаційно-економічну характеристику об'єкта дослідження; запропоновано стратегію управління персоналом у ПрАТ «Інтеркондиціонер», враховуючи результати його діяльності та оцінено отримані результати.
Keywords: управління; персонал підприємства; мотивація; система управління персоналом