Підвищення якості обслуговування пасажирів автобусним маршрутом № 25 у місті Полтава - Макарова, Олександра Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі розглянуто методи дослідження пасажиропотоків і обрано візуальний та табличний методи дослідження. Розроблено методику збору інформації про роботу маршруту та проведено дослідження обраного маршруту за даною методикою. За результатами обстеження оброблено та розраховано всі показники якості. Розглянуто доцільність трьох варіантів змін параметрів роботи маршруту. Висунуто рекомендації щодо підвищення якості транспортного обслуговування пасажирів за рахунок зменшення інтервалу між автобусами.
Keywords: аналіз якості; автобусний маршрут; громадський транспорт; інтервал руху; пасажирообіг; пасажирські перевезення