Клапанний вузол вакуумного пiдсилювача - Шуклiнов, Сергiй Миколайович; Скляров, В'ячеслав Миколайович; Шепеленко, Iгор Георгiйович; Скляров, Микола В'ячеславович (My University, 2007)
Клапанний вузол вакуумного підсилювача, що містить вакуумний і повітряний клапани, які утворені двома манжетами-затворами, з'єднаними гнучким герметичним зв'язком, і розміщені в ущільненій відносно корпусу підсилювача частині поршня, який відрізняється тим, що два затвори клапанів розташовані між сідлами вакуумного і повітряного клапанів, затвор вакуумного клапана зв'язаний гнучким герметичним зв'язком із штоком, а осьове переміщення затворів клапанів відносно штока обмежене упорами.
Keywords: гiдропривiд