Методичні вказівки до практичних робіт : з дисципліни «Кросплатформне програмування» : для бакалаврів спеціальності «F3 Комп’ютерні науки» - Лебединський, А. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У методичних вказівках наведено основні підходи до організації та проведення практичних занять з дисципліни «Кросплатформне програмування». Матеріал cпрямований на формування у студентів фахових компетентностей у сфері сучасних технологій розробки програмного забезпечення, що функціонує на різних апаратних платформах та операційних системах. Методичні вказівки призначені для здобувачів вищої освіти освітнього рівня «Бакалавр» спеціальності F3 «Комп’ютерні науки».
Keywords: NET; MAUI; кросплатформне програмування; XAML; C#; мобільний додаток; Visual Studio; cross-platform programming; mobile application; 004.43