Cучасні системи теледиспетчеризації та gps моніторингу автомобільного транспорту та спецтехніки - Сєріков, Г. С.; Щербак, М. П.; Serikov, Georgy Sergeevic; Shcherbak, Mikhail Pavlovich; Сериков, Георгий Сергеевич (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2018)
Проведений аналіз існуючих систем теледиспетчеризації. Запропонована універсальна система для використання на спецтехніці. Проведено експериментальне дослідження системи. Доведена ефективність роботи системи. Визначений вплив від впровадження системи.
Modern systems of television settlement and GPS monitoring аutomobile transport and special equipment
Современные системы теледиспетчеризации и GPS мониторинга автомобильного транспорта и спецтехники
Keywords: системи теледиспетчеризації; GPS моніторинг; визначення місцезнаходження; контроль витрати палива; GSM канал зв’язку; система трекінгу; teledispatching systems; GPS monitoring; location determination; fuel consumption control; GSM communication channel; tracking system; системы теледиспетчеризации; GPS мониторинг; определение местоположения; контроль расхода топлива; GSM канал связи; система трекинга; 658.514:639.052.9; 10.30977/VEIT.2018.14.0.48