БЕЗПЕКА РУХУ ТА ЗАХИСТ МОСТІВ ВІД ПОВЕРХНЕВОЇ ВОДИ - Мироненко, С. В.; Ласка, Р. В.; Myronenko, S.; Laska, R. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2015)
Водовідведення з мостів забезпечує збереження працездатності моста і збільшує термін його напрацювання й ресурсу. Відведення води з поверхні покриття мостів дає можливість захистити конструкцію моста й забезпечити безпечний рух автомобільного транспорту.
БЕЗОПАСНОСТЬ ДВИЖЕНИЯ И ЗАЩИТА МОСТОВ ОТ ПОВЕРХНОСТНОЙ ВОДЫ
TRAFFIC SAFETY AND PROTECTION OF BRIDGES AGAINST SUPERFICIAL WATER
Keywords: водовідведення; покриття; міст; лотки; трубки; водоотвод; покрытие; мост; water drainage; pavement; bridge; trays; pipes; 666.972