Система автозапуску двигуна - Біньковська, Анжела Борисівна; Кудирко, Ольга Миколаївна; Тащиков, Андрій Володимирович; Binkovska, Anzhela; Kudyrko, Olha; Tashchykov, Andrii; Биньковская, Анжела Борисовна; Кудырко, Ольга Николаевна; Тащиков, Андрей Владимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Для підвищення комфортності використання автомобіля виникла необхідність розробки системи автозапуску двигуна. Ця система дозволить інтегрувати її в протиугінну сис-тему автомобіля й поліпшити його використання незалежно від погодних умов. Упрова-дження такої системи дозволить збільшити дальність повідомлень про спрацьовування та стан сигналізації, мала величина якої в колишніх моделях через зростання викрадень, відсутність близьких місць паркування абсолютно перестала задовольняти водія.
Engine autostart system
Система автозапуска двигателя
Keywords: автомобіль; двигун; система автозапуску; автосигналізація; Arduino; GSM-модуль; GSM-прийом; автомобиль; двигатель; система автозапуска; автосигнализация; GSM-прием; car; engine; autostart system; car alarm; GSM-module; GSM-reception; 004.9; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.92.1.66