Геодезичне забезпечення встановлення меж об’єднаної територіальної громади - Косюченко, Вадим Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Застосування сучасного геодезичного забезпечення для розробки проекту із землеустрою щодо встановлення меж Царичанської ОТГ Дніпровського району Дніпропетровської області дозволяє здійснити геодезичні вимірні роботи з високою точністю і відповідно встановлених законодавчою базою норм і правил. Застосування геоінформаційних систем дозволяють визначити місце розташування ОТГ, геодезичне знімання визначає кожну поворотну точку та площу. Для унесення до бази даних Державного земельного кадастру розробляють проекти щодо встановлення меж територіальних громад. Шляхом унесення до бази даних Держгеокадастру інформації про межу встановленої територіальної громади формується межа території Царичанської ОТГ.
Keywords: Встановлення межі ОТГ; геопросторові дані; цифрові картографічні дані комп’ютерні програми