Фінансова звітність підприємства як джерело оперативних даних для прийняття управлінських рішень - Якушкіна, Вікторія Русланівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Досліджено теоретично-методичні та практичні аспекти формування фінансової звітності підприємства: уточнено сутність і визначення фінансової звітності, окреслені її склад та види; описана законодавча база та принципи складання фінансової звітності; досліджена практика складання фінансової звітності підприємства; здійснений комплексний аналіз господарської діяльності; порівняно основні аспекти національних та міжнародних стандартів фінансової звітності та оцінено переваги та недоліки складання звітності за МСФЗ; розроблені пропозиції щодо удосконалення фінансової звітності.
Keywords: фінансова звітність; облік; національні положення; міжнародні стандарти; управлінські рішення; звітність