Розробка проекту дільниці з обслуговування паливних систем легкових автомобілів на СТО - Чухно, Андрій Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Мета проекту – удосконалити методику діагностування та обслуговування паливної системи за допомогою стендів FSA-740 та «Bosch Asnu 01». В дипломному проекті було проведено технологічний розрахунок СТО і розроблено дільниця з діагностування та обслуговування паливних систем легкових автомобілів.
Keywords: АНАЛІЗ; ДІАГНОСТИКА; ДІАГНОСТУВАННЯ; МЕТОД; ПАЛИВНА СИСТЕМА; ПОСТ; СТО; СТЕНД FSA-740; BOSCH ASNU