Підвищення ефективності перевезення швидкопсувних вантажів ТОВ “Австрія Джус Україна” у напрямку Вінниця - Одеса - Стрижак, Єгор Максимович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Отримані результати: встановлено функціональний взаємозв'язок між загальними витратами та витратами часу на доставку та параметрами системи доставки, розроблена регресійна модель залежності витрат та залежності витрат часу на доставку від параметрів об`єкта дослідження, визначено області ефективного використання різних транспортно-технологічних схем доставки вантажів в міжміському сполученні, при яких значення загальних витрат та витрат часу на доставку мінімальне, запропоновано методику визначення економічної ефективності від впровадження отриманих результатів. Економічний ефект від впроваджених заходів становить 151,43 грн/т.
Keywords: Витрати; експеримент; міжміське сполучення; регресійна модель; технологія; швидкопсувні вантажі