Проектування системи пошуку з використанням хмарних технологій - Бутов, В'ячеслав Павлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Метою роботи є проектування системи пошуку з використанням хмарних технологій. Систему розроблено для ефективної процедури пошуку і надання користувачам значущої інформації та візуалізації. Програма також створена з урахуванням масштабованості та гнучкості, що дозволить їй адаптуватися до мінливих потреб і вимог. Система пошуку розроблена зі зручними інтерфейсами та інтерактивними функціями, що робить його доступним і простим у використанні для широкого кола користувачів. Загалом, метою цієї роботи є створення потужного та зручного інструменту для керування та аналізу великих даних. В основі магістерської роботи вибір хмари, імплементація гіпотези про зниження втрат, що пов'язані з розвитком програмного забезпезпечення автотрансферу, зокрема, інформаційно-комунікаційної платформи для процесів управління документацією транспортних мереж в задачах підвищення конкурентної спроможності дорожніх транспортних підприємств України. Область використання отриманих результатів: автомобільні транспортні дорожні організації України.
Keywords: веб-сервіси; бездротова мережа; інтернет; дані; веб-додаток; процес розробки; хмарні обчислення