АНАЛІЗ ЦИКЛУ ТЕХНІЧНОЇ ЕКСПЛУАТАЦІЇ ДОРОЖНЬОЇ КОНСТРУКЦІЇ НЕЖОРСТКОГО ТИПУ - Новаковський, Д. М.; Новаковский, Д. Н.; Novakovskyi, D. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2015)
Виконано аналіз циклу технічної експлуатації дорожньої конструкції нежорсткого типу згідно з чинною нормативно-правовою базою України. Наведено закономірність зміни міцнісних характеристик дорожньої конструкції в циклі експлуатації. Розраховано експлуатаційні коефіцієнти запасу міцності.
АНАЛИЗ ЦИКЛА ТЕХНИЧЕСКОЙ ЭКСПЛУАТАЦИИ ДОРОЖНОЙ КОНСТРУКЦИИ НЕЖЕСТКОГО ТИПА
ANALYSIS OF FLEXIBLE ROAD STRUCTURE TECHNICAL OPERATION CYCLE
Keywords: технічна експлуатація; дорожня конструкція; конструкційна міцність; техническая эксплуатация; дорожная конструкция; конструкционная прочность; technical maintenance; road structure; structure durability; 625.768.5