ОЦІНКА ВПЛИВУ ТИКСОТРОПІЇ НА ЯКІСТЬ ЩЕБЕНЕВО-МАСТИКОВИХ АСФАЛЬТОБЕТОННИХ СУМІШЕЙ - Баран, С. А.; Бондар, В. М.; Баран, С. А.; Бондар, В. Н.; Baran, S.; Bondar, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Наведено методику оцінювання впливу тиксотропії на якість щебенево-мастикових асфальтобетонних сумішей. Подано результати випробувань, на основі яких розроблено додаткові вимоги до показника стікання в’яжучого ЩМАС залежно від часу витримування в накопичувачі й часу транспортування.
ОЦЕНКА ВЛИЯНИЯ ТИКСОТРОПИИ НА КАЧЕСТВО ЩЕБЕНОЧНО-МАСТИЧНЫХ АСФАЛЬТОБЕТОННЫХ СМЕСЕЙ
EVALUATION OF THE EFFECT OF THIXOTROPY ON THE QUALITY OF TISSUE-MASTIC ASPHALT CONCRETE MIXTURES
Keywords: щебенево-мастикова асфальтобетонна суміш; тиксотропія; показник стікання в’яжучого; щебеночно-мастичная асфальтобетонная смесь; тиксотропия; показатель стекания вяжущего; stone mastic asphalt concrete mixture; thixotropy; indicator of binder drainage; 625.852