Водопостачання, водовідведення і покращення якості води : курс лекцій - Душкін, Станіслав Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Курс лекцій розроблено відповідно вимог освітньо-професійної програми «Екологія та охорона навколишнього середовища» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 101 Екологія під навчальне аудиторне навантаження 32 години (16 лекцій). Зміст лекцій відповідає робочій програмі навчальної дисципліни ОК 34 «Водопостачання, водовідведення і покращення якості води» 2021 р.
Keywords: водовідведення; водопостачання; якість води; 628.1-3