Розроблення проєкту капітального ремонту автомобільної дороги Т-06-03 на ділянці км 10+000 – км 25+000 - Клочко, Дмитро Валентинович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У межах виконання кваліфікаційної роботи було здійснено ґрунтовний аналіз чинних нормативно-правових документів, які регламентують проєктування та проведення капітального ремонту автомобільних доріг в Україні. Досліджено фізико-географічні особливості території Житомирської області, що можуть впливати на організацію та технологію будівельних робіт. Проведено детальний аналіз технічного стану автомобільної дороги Т-06-03 на ділянці км 10+000 – км 25+000. На основі отриманих результатів розроблено комплексні проєктні рішення для виконання капітального ремонту зазначеної ділянки дороги.
Keywords: автомобільна дорога; капітальний ремонт; план; поздовжній профіль; дорожній одяг; безпека руху