Інженерно-геодезичні роботи при розробці проєктної документації на капітальний ремонт автомобільної дороги М-03 на ділянці км 431+407 – км 440+480 - Лобков, Дмитро Костянтинович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі проаналізовано топографо-геодезичну вивченість району будівництва та виконано закладку пунктів опорної геодезичної мережі. Були застосовані сучасні методи виконання топографічних зйомок із застосуванням сучасних геодезичних приладів. Подальша обробка геодезичної зйомки виконувалась з використанням програмних комплексів, в тому числі в програмі AutoCAD Civil 3D.
Keywords: топографічні вишукування; автомобільна дорога; інженерно-геодезичні знімання; геодезичні прилади; топографічний план