Особливості оцінювання зчеплюваності бітумних в’яжучих зі щебенем - Пиріг, Ян Іванович; Галкін, Андрій Володимирович; Екімов, Віталій Миколайович; Pyrig, Yan; Galkin, Andrey; Ekimov, Vitalii (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У статті розглянуто особливості визначення зчеплюваності бітумних в’яжучих із щебнем відповідно до чинного в Україні стандартного методу, наведеного в ДСТУ 8787. На основі досліджень визначено фактори, що можуть впливати на якість досягнутих резуль татів, та запропоновано заходи підвищення точності методу.
Peculiarities of assessing bituminous binders adhe sion to crushed st
Keywords: бітум; зчеплюваність; щебінь; метод; bitumen; penetration; brittleness temperature; relationship; 665.775+539.612; 10.30977/BUL.2219-5548.2024.104.0.88