Дослідження ефективності логістичної системи ТОВ «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» - Ткаченко, Юлія Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Проведено аналізу існуючої системи замовлень партій товару та визначені недоліки. На основі аналізу літературних і Інтернет джерел розроблені комплекс заходів спрямованих на підвищення ефективності функціонування системи управління запасами ТОВ «МЕТРО Кеш енд Кері Україна». Розроблена модель управління багатономенклатурними запасами з поставками від декількох джерел постачання при наявності загального обмеження. Впровадження запропонованої моделі дозволить отримати економічний ефект.
Keywords: витрати; запаси; оптимальний інтервал поставок; система управління запасами; авс-аналіз; xyz-аналіз