Методи системного розрахунково-аналітичного й стендового діагностування легкових автомобілів - Говорущенко, М. Я.; Горбік, Ю. В.; Govoruschenko, М.; Gorbik, Yu.; Говорущенко, Н. Я.; Горбик, Ю. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2010)
Розроблено принципово нову енергетичну модель діагностування витрати палива, що дозволяє просто й доступно оцінювати загальний стан машин, а також окремих агрегатів за виміром й аналізом окремих і загальних ККД агрегатів.
Меthоds of sysтем calculation-analytical and stand diagnosticating of passenger vehicles
Методы системного расчетно-аналитического и стендового диагностирования легковых автомобилей
Keywords: автомобіль; діагностика; індикаторна витрата палива; ККД; умови роботи; vehicle; diagnostics; indicated fuel consumption; performance; environment; автомобиль; диагностика; индикаторный расход топлива; КПД; условия работы; 629.113.004