Розроблення програмного забезпечення інтерактивної візуалізації систем і вузлів транспортних машин - Ніконов, Олег Якович; Глушкова, Діана Борисівна; Тимченко, Сергій Сергійович; Nikonov, Oleh; Hlushkova, Diana; Tymchenko, Serhii; Никонов, Олег Яковлевич; Глушкова, Диана Борисовна; Тимченко, Сергей Сергеевич (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Розроблено програмне забезпечення інтерактивної візуалізації систем і вузлів тра-нспортних машин з використанням засобів доповненої реальності. У процесі розроблення веб- додатка з технологією доповненої реальності розглянуто математичні та алгоритмічні основи доповненої реальності, інструментальні засоби розроблення. Визначено структуру та розглянуто функціонування веб-додатка, розроблена база даних, яка зберігає інформацію про моделі, маркери, відгуки та за питання користувачів.
Development of software for interactive visualization of systems and units of transport vehicles
Разработка программного обеспечения интер-активной визуализации систем и узлов транспортных машин
Keywords: програмне забезпечення; транспортні засоби; інтерактивна візуалізація; доповнена реальність; software; vehicles; interactive visualization; augmented reality; программное обеспечение; транспортные средства; интерактивная визуализация; дополненная реальность; 004.4:629.3; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.92.1.45