КОНЦЕПЦІЯ ФОРМУВАННЯ АВТОТРАНСПОРТНОГО ПРОЦЕСУ ДОСТАВКИ ТАРНО-ШТУЧНИХ ВАНТАЖІВ - Северин, Олександр Олександрович; Шуліка, Ольга Олександрівна (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2009)
Наведено результати аналізу методик вибору схем автотранспортних технологій доставки тарно-штучних вантажів. Вказано на різно-маніття шляхів підходу до визначення ефективних технологій. Запропоновано концепцію і методику формування схеми технологічного процесу доставки вантажів.
Keywords: вантаж; ринок транспортних послуг; технологічний процес; параметри; оцінка; нечіткі множини; векторна оптимізація; формування; концепція; методика; 656.073.28:658