Удосконалення транспортного обслуговування клієнтів ТОВ «Глобал Фрейт Солюшенс» - Стадник, Андрій Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі представлено методику оцінки параметрів транспортного обслуговування клієнтів, за рахунок вибору раціонального маршруту. Проведена економічна оцінка розробленого маршруту. На підставі аналізу наукових літературних джерел проведено аналіз стану доставки вантажів у міжнародному сполученні, розглянуті теоретичні підходи до підвищення ефективності транспортного обслуговування клієнтів.
Keywords: доставка; вантаж; транспортне обслуговування; витрати; система доставки; транспортні параметри; міжнародне сполучення