Моделі гідроприводу cистеми пересування мобільних роботів - Сердюк, Аліна Олегівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В кваліфікаційній роботі промодельовані гідроприводи ступенів свободи cистеми пересування мобільного робота, приведена лінеаризована математична модель, що описує динаміку гідроприводу ноги, представлена структурна схема гідроприводу, отримані перехідні процеси і логарифмічні амплітудно-фазові частотні характеристики гідроприводу cистеми пересування мобільних роботів. Моделювання виконано за допомогою системи MATLAB+Simulink.
Keywords: гідродвигун; облаштування управління; мобільний робот; математична модель