Розробка та впровадження заходів щодо підвищення ефективності діяльності транспортного підприємств - Сумцов, Богдан Євгенович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи магістра є розробка заходів щодо підвищення ефективності діяльності ПАТ «ЛТК», у зв'язку з чим було вирішено такі завдання: вивчено теоретичні аспекти функціонування організацій; позначено напрями та резерви підвищення ефективності діяльності транспортної організації; надана оцінка організаційно-економічній діяльності ПАТ "ЛТК"; виявлено існуючі на підприємстві аспекти, які негативно впливають на рівень ефективності його діяльності, та проаналізовано причини їх виникнення; розроблені рекомендації, що сприяють підвищенню ефективності діяльності підприємства. Об'єктом дослідження є ефективність діяльності транспортного підприємства. Предметом – теоретичні і методичні підходи щодо підвищення ефективності діяльності транспортного підприємства.
Keywords: ефективності функціонування організацій; резерви підвищення ефективності; ефективність заходів