СИСТЕМА КЛАСИФІКАЦІЇ ЕЛЕМЕНТІВ ВУЛИЧНО-ДОРОЖНЬОЇ МЕРЕЖІ МІСТА - Данчук, В. Д.; Олійник, Р. В.; Тарабан, С. М.; Олейник, Р. В.; Тарабан, С. Н. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Проведено поетапний класифікаційний аналіз структурних ознак (площа, протяжність) вулиць та доріг м. Києва. На всіх етапах класифікації, для кожного сформованого кластера виконано перевірку статистичної гіпотези про вид функції розподілу структурних ознак, результати якої дозволили оцінити однорідність утворених кластерів.
СИСТЕМА КЛАССИФИКАЦИИ ЭЛЕМЕНТОВ УЛИЧНО-ДОРОЖНОЙ СЕТИ ГОРОДА
THE SYSTEM OF CLASSIFICATION OF THE ELEMENTS OF THE URBAN ROAD-NETWORK
Keywords: вулично-дорожня мережа; структурні ознаки; кластерний аналіз; критерій узгодженості Колмогорова; нормальний закон розподілу; улично-дорожная сеть; структурные признаки; кластерный анализ; критерий согласия Колмогорова; нормальный закон распределения; street and road network; structural features; cluster analysis; Kolmogorov's criterion of consistency; normal law of distribution; 711.5