Система дiагностики технiчних рiдин i олив з автоматичною iдентифiкацiєю кольору - Федченко, Владислав Володимирович; Тернюк, Микола Емануiлович; Наглюк, Михайло Iванович; Наглюк, Iван Сергiйович; Дмитрук, Iван Андрiйович (My University, 2013)
Система діагностики технічних рідин і олив з автоматичною ідентифікацією кольору, що містить блок збору первинної інформації з датчиками-вимірниками електропровідності і датчиками-вимірниками діелектричної проникності, блок перетворення і обробки інформації, що містить пристрій перетворення аналогової інформації в цифрову і пристрій обробки інформації з пам'яттю, блок виведення інформації, а також блок живлення, яка відрізняється тим, що до її складу введено блок автоматичної ідентифікації кольору, що містить фотокамери, зовнішній інтерфейс з програматором, бортовий мікроконтролер і блок зовнішньої пам'яті, які з'єднані з блоком живлення, а мікроконтролер додатково з'єднаний з пристроєм перетворення аналогової інформації в цифрову і пристроєм обробки інформації з пам'яттю.
Keywords: матерiалознавство