Удосконалення системи доставки готової продукції ТОВ «ОМІС» - Вернигора, Олексій Євгенович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Мета роботи – підвищення ефективності системи доставки готової продукції за рахунок розробки раціональних маршрутів. Об’єкт дослідження – процес доставки готової продукції ТОВ «ОМІС». Метод дослідження – аналітичний, математичне моделювання. На підставі проведеного аналізу інтернет- та літературних джерел розглянуто підходи ло організації логістичних систе м доставки. Проаналізовано особливість транспортної мережі та методи оптимізації маршрутів. В кваліфікаційній роботі представлено методику формування раціональних маршрутів доставки. Проведено розробку оптимізованих маршрутів для ТОВ «ОМІС». Прогнозні припущення щодо розвитку об’єкта дослідження – організація ефективних логістичних рішень для підвищення конкурентноспроможності підприємства.
Keywords: вантажність; витрати; доставка; маршрут; маршрутизація; продуктивність