Конвеєр підвісний пульсуючий для малярного виробництва. Модернізація гакової підвіски конвеєра з метою забезпечення обертання деталей в процесі переміщення - Середа, Віталій Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об’єкт дослідження – Конвеєр підвісний пульсуючий. Мета роботи – Модернізація конвеєра пульсуючого конвеєра. Метод дослідження – закони теоретичної механіка, опору матеріалів та методи розрахунку металоконструкцій. Виконано основні розрахунки конвеєра та розрахунки тягової лебідки. Виконано розрахунки та проведення проєктування поворотної підвіски. Розроблено заходи з охорони праці при експлуатації пульсуючих конвеєрів в умовах малярного виробництва. Обчислено економічний ефект від впровадження у виробництво проведеного дослідження.
Keywords: підвісний конвеєр; опора; гакова підвіска; конструкція; потужність; міцність; безпека; продуктивність; економічна ефективність