Гальмiвний кран пневматичної гальмiвної системи, об'єднаний з регулятором гальмiвних сил - Туренко, Анатолiй Миколайович; Клименко, Валерiй Iванович; Богомолов, Віктор Олександрович; Сопко, Олександр Дмитрович (My University, 2002)
Гальмівний кран пневматичної гальмівної системи, об'єднаний з регулятором гальмівних сил, що містить робочі секції зв'язані з гальмівною педаллю через привід, який відрізняється тим, що привід виконаний у вигляді кулачка, з можливістю переміщення уздовж важеля керування робочими вертикально розташованими секціями і голономно зв'язаного з поршнем регулятора гальмівних сил, камера якого пневматично зв'язана з підвіскою з одного боку і підпружиненим поршнем, розташованим на валу разом з кулачком - з іншого.
Keywords: автомобiлi, гальмiвнi системи