МОДЕЛЮВАННЯ ДЕФОРМАЦІЙ ВОДОНАСИЧЕНИХ ҐРУНТОВИХ МАСИВІВ ПІД ЧАС ЗМІНИ ГІДРОЛОГІЧНИХ УМОВ - Кузло, М. Т.; Кузло, Н. Т.; Kuzlo, M. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Наведено аналітичні розв’язки з визначення надлишкових напорів і вертикальних зміщень у стискальних глинистих основах під час повені в річках.
МОДЕЛИРОВАНИЕ ДЕФОРМАЦИЙ ВОДОНАСЫЩЕННЫХ ГРУНТОВЫХ МАССИВОВ ПРИ ИЗМЕНЕНИИ ГИДРОЛОГИЧЕСКИХ УСЛОВИЙ
MODELLING OF WATER SATURATED SOIL MASSIFS’ DEFORMATIONS UNDER THE CHANGE OF HYDROLOGICAL CONDITIONS
Keywords: напір; вертикальні зміщення; коефіцієнт консолідації; фільтрація; напор; вертикальные смещения; коэффициент консолидации; фильтрация; pressure; vertical displacements; consolidation coefficient; filtration; 624.121.54