Розробка методу планування роботи транспортно-експедиційного підприємства на основі закономірностей у відстанях доставки вантажів. Частина 2. Використання характеристик клієнтури ТОВ «ВЕЛЕС-ТА» у м. Харків - Лисенко, Богдан Іванович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В комплексній дипломній роботі встановлено закон розподілу відстаней доставки вантажів у міжнародному сполученні – визначено, що вони можуть бути описані гама-розподілом з параметром масштабу 458 та параметром форми 2,3, а також розраховано інші характеристики перевізного процесу.
Keywords: транспортно-експедиційна діяльність; показники ефективності; договір; заявка; закономірності; перевезення