Cучасний стан обліку податку на прибуток та можливості його вдосконалення - Разгоняєв, Глеб Валерійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
За результатами дослідження сформульовані основні теоретичні положення, розроблені практичні рекомендації та внесені обґрунтовані пропозиції з удосконалення організаційно-методичного забезпечення бухгалтерського обліку податку наприбуток в системі оподаткування підприємств, що сприятиме упорядкуванню інформації, прозорості та достовірності даних.
Keywords: облік; податки; облік податків; податок на прибуток; вдосконалення обліку