Формування служби економічної безпеки та внутрішнього контролю організації - Сафтаров, Ісмат (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Дипломна робота бакалавра: 68 с., 20 рис., 19 табл., 32 джерела. ЕКОНОМІЧНА БЕЗПЕКА, СЛУЖБА ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ, ВНУТРІШНІЙ КОНТРОЛЬ, ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ, ДИЛЕРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ. Об'єкт дослідження – товариство з обмеженою відповідальністю «Капітал Моторс». Метою роботи є розробка напрямів розвитку системи економічної безпеки та внутрішнього контролю у досліджуваній організації. Метод дослідження – методи аналізу та синтезу, групування і узагальнення, порівняльний аналіз, графічний метод, методи статистичного та економічного аналізу, експертні оцінки. Наукова новизна дослідження полягає у розширенні теоретичного знання у розрізі уточнення категорії «економічна безпека» з урахуванням галузевої специфіки діяльності дилерських центрів, а також у систематизації та розробці напрямків розвитку служби економічної безпеки та внутрішнього контролю на основі наскрізних інформаційних технологій. Теоретична значущість дослідження обумовлена тим, що отримані в ході дослідження результати можуть бути використані в практичній діяльності комерційних організацій, у тому числі дилерських центрів, висновки, зроблені в ході дослідження, поглиблюють теоретико-методичні підходи до організації системи економічної безпеки і внутрішнього аудиту, а також результати, отримані в ході дослідження, можуть бути використані. Практична значущість дослідження полягає у можливості використання запропонованих рекомендацій у практиці діяльності дилерських центрів.
Keywords: економічна безпека; служба економічної безпеки; внутрішній контроль; цифрові технології; дилерська діяльність