Дослідження структури та властивостей жароміцного нікелевого сплаву при модифікуванні - Нор, М. Р. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Матеріалом дослідження обрано жароміцний нікелевий сплав ЖС6, який використовують для лопаток газотурбінного двигуна. Для покращення механічних властивостей запропоновано модифікування дисперсним модифікатором ZrC з розміром часток 50 нм. В модифікованих зразках сплаву досягнуто стабільно дисперсна мікроструктура та високий комплекс механічних властивостей.
Investigation of the structure and properties of a heatresistant nickel alloy during modification
Keywords: Жароміцний сплав; модифікування; нанодисперсний модифікатор; механічні властивості.; 669.245